Featured

Sensiz Olmaz Dizi Show Tv


Sensiz Olmaz Dizi Show Tv. Fizy milyonlarca şarkı, video klip, onlarca radyo kanalı ve fazlasına ulaşmanı sağlayan dijital müzik platformudur. Fox tv dizi ve programları nelerdir?

Ekranda dizi savaşları!..
Ekranda dizi savaşları!.. from www.sacitaslan.com

Adını feriha koydum (orijinal yayın: Kanal 7’de son zamanlarda pembe dizi ve hint dizileri oldukça fazla yayınlanmaktadır.bu tarz diziler yoğun bir izleyici kitlesine sahiptir ve ciddi reyting sağlamaktadır.pembe dizi ve hint dizilerinin yanında kanalda,günlük olarak elif adında uzun süredir devam eden bir dizi yayınlanmaktadır.günlük programların da yayınlandığı kanal 7’de ,her yaş grubuna hitap eden. Kalbimdeki deniz başrollerini özge özberk ve kutsi’nin paylaşacağı romantik dizi iddialı bir yapım.

Medya Gündemini Yakından Takip Edenler, 10.10.2022 Pazartesi Günü Televizyon Kanallarında Hangi Yarışma, Dizi Ve Filmlerin Olduğunu Merak Ediyor.


Adını feriha koydum (orijinal yayın: “bana sevmeyi anlat” adlı dizi biray yapım imzalıdır. Peki 10 ekim pazartesi televizyonda ne var?

Kanal 7’De Son Zamanlarda Pembe Dizi Ve Hint Dizileri Oldukça Fazla Yayınlanmaktadır.bu Tarz Diziler Yoğun Bir Izleyici Kitlesine Sahiptir Ve Ciddi Reyting Sağlamaktadır.pembe Dizi Ve Hint Dizilerinin Yanında Kanalda,Günlük Olarak Elif Adında Uzun Süredir Devam Eden Bir Dizi Yayınlanmaktadır.günlük Programların Da Yayınlandığı Kanal 7’De ,Her Yaş Grubuna Hitap Eden.


Kadir doğulu, seda bakan ve mustafa üstündağ’ın başrollerini paylaştığı romantik diziyi deniz akçay kaleme alıyor. Kalbimdeki deniz başrollerini özge özberk ve kutsi’nin paylaşacağı romantik dizi iddialı bir yapım. Fox tv dizi ve programları nelerdir?

Yer Gök Aşk (Orijinal Yayın:


Kanal d, show tv, atv, star tv, kanal 7, fox tv, trt 1, tv8 kanallarında bugün hangi dizi ve programlar yayınlanacak? Yönetmenliğini ise mesude eraslan gerçekleştiriyor. Fizy milyonlarca şarkı, video klip, onlarca radyo kanalı ve fazlasına ulaşmanı sağlayan dijital müzik platformudur.

Fizy’i Keşfe Çıkmak Için Hemen Tıkla.



Comments

Popular Posts